Hej!

Välkomna tillbaka!

Hej alla elever, föräldrar och målsmän. Jag välkomnar er tillbaka till skolan för nya kunskaper och äventyr.

Vad som blir nytt blir att jag Martin Akdogan blir ny klasslärare samt att Caroline blir klassens resurs. Caroline kommer att ansvara för idrotten där jag finns med i början och stöttar. Caroline har tidigare även jobbat på fritids men kommer nu att bara fokusera på att vara med i klassen. Ny matematiklärare blir Görgen som är ny på skolan.

Kort om mig: Född och uppvuxen i Uppsala. Detta är mitt femte år som lärare. Innan så har jag arbetat inom särskolan som assistent och som behandlingspedagog på låst behandlingshem.

Jag lägger stor vikt vid att det är arbetsro i klassrummet vilket betyder att alla ska känna att de kan koncentrera sig på sitt och klassens arbete. Att man passar tiden och visar hög arbetsmoral ser jag som självklart.

Årskurs 5 har fått en klassuppsättning ipads att dela på och jag kommer ha en diskussion med Kristina i klass 5A för att se hur vi väljer att dela upp dem. Eleverna kommer både använda ipads och papper och penna när de läser och skriver.

Jag har skapat en klassblogg som jag kommer använda flitigt. Adressen är: www.ängbystjärnan.se Där kommer jag lägga upp information om läxor, prov och aktiviteter. Det kommer även finnas en sida med nyttiga länkar som är kopplade till arbetet vi gör i skolan. Jag planerar att skriva veckobreven varje fredag i slutet av dagen, de kommer ligga på bloggen. Viktigt är att du som förälder/målsman/elev prenumererar på bloggen, detta gör du enkelt genom att skriva in din mailadress till höger i bloggen. Glöm inte bekräfta efteråt att du vill följa bloggen.

Har ni frågor nu eller framöver så kan ni kontakta mig. Jag vill att ni i första hand skriver mail. Min adress är: martin.akdogan@edu.knivsta.se

Ha det gott.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *