Tack för denna termin elever och föräldrar!

Jag vill tacka för denna termin. Det har varit hårt, utmanande och roligt arbete med att få till en bra arbetsro och  arbetsmoral hos eleverna. Jag är nöjd med hur långt vi kommit med det arbetet. Det har varit roligt att lära känna alla elever. Jag ser framemot att fortsätta utbilda dem.

Jag tackar alla elever och föräldrar för en bra dialog där vi tillsammans jobbat för att eleverna ska ta rätt beslut som gagnar deras egen utveckling i positiv riktning. Jag kommer ha höga och rimliga krav på varje elev så att de både socialt och skolmässigt presterar på hög nivå.

Under sista veckan blev det klart att Görgen slutar på Ängbyskolan. Beslutet  som tagits är att jag och Caroline från klassen tar över ansvaret för matematiken. Vi kommer båda finnas med på matematiklektionerna. Jag kommer dock inte vara med på halvklasstillfällena som är på onsdagarna. Detta för att jag har för mycket undervisningstid. Jag har under terminen undervisat i årskurs 4 men slutar nu med det och lägger allt fokus på 5B.

God jul och gott nytt år!

/Martin.


Prenumerera på nya blogginlägg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *